Komt die brug er nou?

rups wolfsmelkpijlstaart-uitsnede

De komende maanden moet er definitieve duidelijkheid komen of er een  wandelverbinding mogelijk is. Voor het gemak “brug” genoemd”, maar waarschijnlijk wordt het een dam, als het gaat lukken.
In de Gelderlander heeft er deze zomer nog een stuk over gestaan, waar ik niet zo blij mee was. Er wordt gesuggereerd alsof partijen tegenover elkaar staan, maar dat is niet het geval. Alles gebeurt tot op de dag van vandaag in goed overleg, we weten wat we aan elkaar hebben.

Het blog stopt

Dat brengt me op een ander punt. Zoals velen van jullie inmiddels weten, werd bij mij in 2014 een melanoom gevonden. Het punt is gekomen, dat mijn gezondheid me dwingt om te stoppen met dit blog.
Graag wil ik iedereen bedanken voor de vaak prachtige reacties en steun. Speciaal wil ik Johan Bekhuis (Kekerdom) en Lei Willems (SBB) bedanken voor hun steun en meedenken.

Ik vraag jullie, lezers van dit blog, om je in te blijven zetten voor een afwisselende wandelronde in de Millingerwaard: voor de bewoners van ons fijne dorp, die zich gelukkig mogen prijzen nog echte natuur onder handbereik te hebben, terwijl een groot deel van ons land versnippert en verandert in een groene woestijn. Voor alle bewoners in deze prachtige regio en ver daarbuiten. Maar laat het wel een wandelverbinding zijn met alle respect voor een rijke en boeiende gemeenschap van planten en dieren, die elders hun plek aan het verliezen zijn. Wat dat aangaat: vergeet ook niet onze prachtige dijken, rijk aan bloemen en insecten, inmiddels ook uniek in dit land. We zijn echt bevoorrecht hier te kunnen wonen.

Geniet van onze natuur, en prijs je gelukkig.

Advertenties

2 gedachtes over “Komt die brug er nou?

  1. Bedankt voor de nieuwe update en voor je inzet van de afgelopen paar jaren, het wordt bijzonder gewaardeerd, ook binnen ons gezin. Heel veel sterkte en succes met alles wat nu nog op je pad komt!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s