Nieuws van Staatsbosbeheer

nieuwsbrieffoto-sbb

Staatsbosbeheer is een nieuwsbrief gestart, waarin de actuele ontwikkelingen rond de herinrichting van de Millingerwaard worden beschreven. Onder het kopje “Kijken naar kansen in de Millingerwaard” vind je het volgende bericht over de door ons bepleite oversteek/brug:

Een route door de stroombaangeul ter hoogte van ‘de Lange Poal’ is verkend. De berekeningen wijzen uit dat het wateropstuwend effect van de maatregelen beperkt is.

De komende tijd worden de kansen in een technisch ontwerp uitgetekend en financieel doorgerekend. Afhankelijk van de haarbaarheid van de maatregelen volgt een afstemmings- en besluittraject met de diverse advies- en stuurgroepen. Indien de uitwerkingen volgens planning verlopen zal uiterlijk in de zomer van 2017 hierover een definitief besluit worden genomen.

Berekeningen wijzen uit dat het wateropstuwend effect van de maatregelen beperkt is

Het volledige bericht is na te lezen op http://millingerwaard.staatsbosbeheer.nl/nieuws/669086.aspx?t=Kijken+naar+kansen+in+de+Millingerwaard

De link naar al het actuele nieuws over de Millingerwaard, zoals bijvoorbeeld de voortgang van het werk op het terrein van de Beijer, vind je onder http://millingerwaard.staatsbosbeheer.nl/nieuws/default.aspx
of ga naar de startpagina http://millingerwaard.staatsbosbeheer.nl/home/default.aspx

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s