Knoop doorgehakt in 2017

Drukwerk

Zoals jullie allemaal weten wordt er op dit moment bekeken of de nieuwe voorstellen voor de Millingerwaard alsnog ingepast kunnen worden, zonder noemenswaardig effect op de waterstanden in de rivier. Bij die voorstellen zit uiteraard de door ons gewenste oversteek die een wandelrondje mogelijk moet maken.
Voor zover nu bekend wordt in februari/maart 2017 – dus over 2 a 3 maanden – de uitkomst gepresenteerd. Dan kan dus de knoop worden doorgehakt: komt er een oversteek of niet? Als het zover is, worden jullie uiteraard op de hoogte gebracht.

(Rond-)wandelen in 2017

Het afgelopen jaar heeft Staatsbosbeheer in samenwerking met de aannemers tijdelijke rondwandelingen aangelegd. Ook volgend jaar wil men proberen een tijdelijke rondwandeling te realiseren. Hierover zal worden bericht in dit blog. Want ook als de beslissing voor een oversteek positief mocht uitvallen, zal het nog wel even duren voor zoiets is aangelegd. In de tussentijd kan er dan hopelijk toch een aardig toertje worden gemaakt.

Al met al zal er komende tijd waarschijnlijk weinig nieuws te melden zijn. Daarom wens ik alle lezers van dit blog alvast fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2017!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s