Samenwerking met Stichting ARK

ARK poster blog
Stichting ARK, de organisatie die de motor is geweest achter de natuurontwikkeling in de Millingerwaard, heeft het afgelopen jaar ook contact gezocht met Staatsbosbeheer. Enerzijds wil de Stichting rustige plekken creëren voor de natuur, anderzijds vindt de Stichting wel degelijk dat de struin- en wandelmogelijkheden verbeterd zouden moeten worden.
Stichting ARK staat daarom achter het initiatief van dit blog. Vandaar dat we het er al snel over eens waren om gezamenlijk verder te gaan werken aan een concreet plan, waarover straks overlegd kan gaan worden.
De eerste ideeën over hoe zo’n voorstel van de grond kan komen, zijn inmiddels besproken. Om een goed onderbouwd voorstel te kunnen maken, zullen we echter advies nodig hebben van een aantal deskundige organisaties, die de juiste kennis in huis hebben. De komende tijd zullen we die gaan benaderen.
Uiteraard houden we u op de hoogte.

 

BLIJF MEEDENKEN!

wandelaar duinenroute
Graag wil ik benadrukken dat het aan alle bezoekers van dit blog te danken is, dat er daadwerkelijk een proces in gang is gezet. Want u blijkt in grote getale en met regelmaat dit blog te bezoeken. Daaruit blijkt zonneklaar dat de Millingerwaard voor veel mensen in onze regio en daarbuiten een aantrekkelijk natuurgebied is, waarbij velen zich betrokken voelen.
Bijna drie maanden geleden is dit blog gestart. In die tijd zijn er meer dan 650 bezoekers geweest, vooral in de eerste anderhalve maand. Tijdens de zomervakantie lag het bezoek dan weer op een lager pitje, maar nu neemt het weer toe.
U heeft vaak inspirerende en enthousiaste reacties achtergelaten op het blog, ook daarvoor dank! Deze reacties zijn een welkome ondersteuning tijdens het overleg.

Ruim 20 jaar is de Millingerwaard een aansprekend voorbeeld van natuurontwikkeling in Nederland geweest. Uit de reacties op dit blog blijkt dat deze mooie uiterwaard voor veel mensen een geliefd wandel- en natuurgebied is geworden. En zoals u inmiddels weet, is het doel van deze actie om dat ook in de toekomst zo te houden!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s