Adviesgroep bijeen geroepen

Over ruim twee weken wordt de adviesgroep bij elkaar geroepen. Een agenda is nog niet bekend gemaakt. De aanleiding lijkt vrijwel zeker de onvrede bij een breed publiek te zijn met de nieuwe inrichting van de Millingerwaard. Zoals je eerder hebt kunnen lezen (zie de post op dit blog over het Voorkeursalternatief), is de adviesgroep samengesteld uit bewoners van Klaverland en Kekerdom, belangengroepen en ondernemers met belangen in de Millingerwaard.

Het is met dus belangrijk je reacties en ervaringen door te blijven geven! Het werkt, zoals je ziet.

U kunt reacties van anderen niet alleen vinden op de startpagina, maar ook bij de afzonderlijke posts.

IMG_4534

(foto: dit is toch niet de wandeling waar je op hoopt)

Advertenties

4 gedachtes over “Adviesgroep bijeen geroepen

 1. En als de weg naar de steenfabriek van de Beijer dan ook nog doorsneden wordt is het waalstrand vanaf de Kaliwaal tot aan de theetuin praktisch ontoegankelijke “Nieuwe Natuur! ” geworden.

  Like

 2. En als de weg naar de steenfabriek van de Beijer dan ook nog doorsneden wordt is het waalstrand vanaf de Kaliwaal tot aan de theetuin praktisch ontoegankelijke “Nieuwe Natuur! geworden.

  Like

 3. Verruiming van de wandelmogelijkheden is absoluut een goed doel! Dat betekent ook dat als er meer routes zijn, het overal rustiger is en daar is ook de fauna bij gebaat. De verstoring wordt dan kleiner. De millinger waard behouden als interessant wandel en natuurgebied om te struinen en ook meters te maken steunen we dan ook van harte! Het wordt nu langzamerhand ook voelbaar wat de veranderingen aanrichten.
  Even vanuit het dorp naar de rivier om wat boten te zien en uit te waaien is nu al sinds de doorsnijding van de weg van klaverland om zeep geholpen. We zijn ons ervan bewust dat dit als de dam die nu nog langs de klaverlandse plas loopt en eind van de zomer ook ter ziele is, is dit helemaal is afgelopen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s