Een logo voor de actie “brug in de millingerwaard”

logo brugactie

De actie om de Millingerwaard ook in de toekomst te behouden als een interessant wandelgebied, heeft een logo gekregen. Het staat voor de verruiming van de wandelmogelijkheden door aanleg van een brug en voor de omvorming van de brede strakke paden tot paadjes die uitnodigen om op ontdekking te gaan!

3 gedachtes over “Een logo voor de actie “brug in de millingerwaard”

  1. Geweldig initiatief: secuur uitgedacht en fraai uitgewerkt! Er mag meer ruimte komen voor overleg over reële initiatieven van dorps- en streekbewoners. Ik suggereerde al eens de mogelijkheid van trekponten op kleine oversteekplaatsen; maar zo hier en daar een bankje (om te mediteren of te mijmeren – en te genieten van de fraaie natuur) zal ook niet misstaan. We hebben gelukkig het Wilderniscafé weer tot onze beschikking om over deze en andere goeie ideeën met elkaar van gedachte te wisselen. Hartelijks, ewan lentjes

    Like

  2. Een geweldige en broodnodige actie. Als Kekerdommer heb ik het bijzonder akelige gevoel dat de Millingerwaard van me afgepakt wordt, terwijl juist die Waard het zo aantrekkelijk maakt om hier te wonen. Daarom wonen de meeste van ons hier.. Het is onbegrijpelijk dat er geen ronden gelopen kunnen worden en de kleine spannende paadjes verdwijnen. Zoals actie-initiator Kees Nuijten het terecht verwoordt `Heen en Weer`. Te gek voor woorden. Je kunt niet zomaar een dorp ontnemen waar ze jaren in en mee geleefd hebben. Het meest kostbare bezit voor velen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s